05012024Сря
Last updateЧет, 28 Юни 2018 5pm

Как да го накараш да те целуне

Е, искате гаджето да ви целуне, а пък ви е станало тъпо вече да му казвате: "Целуни ме". Ами ето някои дребни трикчета да го направите.

Цупене

Работи само, ако сте готини. Упражнявайте цупенето пред огледалото, когато сте сами.

Правете се, че ви е студено

Прегръдките са стоплящи. Треперете и се свийте на кълбо. Ето едно загатване: ако човека, когото искате да прегърнете разбере, че ви е студено, могат да помислят, че стаята е студена, заблуждавайки се, че на тях също им е студено. Както казах преди това, прегръдките са стоплящи.

Плач

Ако нищо трагично не се е случило напоследък, измислете си нещо. Може също да си спомните някаква трагедия в миналото ви.

Игра на бутилка

Опитайте да играете на бутилка само двамата или пък на карти, шах или нещо друго и който загуби, да даде целувка на другия.

Бонбонки

Вземете една бонбонка (от любимите му/и) и я захапете едва-едва, колкото да се държи в устата Ви. След това отидете при партньор(кат)а си и го/я накарайте да си я вземе.

Бъдете красиви

Ако сте на пазар за smooch, не напускайте дома си изпотени или с изцапано лице. Винаги изглеждайте по най-добрия начин. Добра идея е да изглегдате добре и когато сте сами вкъщи, защоте не знаеш кога на вратата може да се появи потенциален партньор за целувка.

Направете свежия дъх приоритет

Яжте ментови бонбони, дъвчете дъвка, използвайте освежител за уста, хрупайте магданоз – каквото и да Ви струва.

Поемете предизвикателството

Ако искате да целунете някого, бъдете агресивни. Това означава да го преследвате и да бъдете край него.



  • Нови

  • Най-четени