02232024Пет
Last updateЧет, 28 Юни 2018 5pm

В неговите ръце НЕ горя, аз ИЗГАРЯМ!

В неговите ръце НЕ горя, аз ИЗГАРЯМ!

Галиш лицето ми с учестеният си дъх, а пръстите ми се преплитат в твоите. Разстоянието между пръстите ти съществува, за да го запълня аз. Празнотата сърцето ми я имаше, за да можеш да я запълниш ти, с любов, страст и нежност. От онези, които изгарят, от онези, които оставят белези от нокти по гърба и правят спомени, които дори тежка амнезия не би могла да изтрие.

Ускореният ти пулс, лудото биене на сърцето ти, ритъмът му и мисълта, че аз съм причината и главната виновница за това, ме влудяват. Зениците ти се разширяват от удоволствие и когато се оглеждам в очите ти, виждам единствено и само любов. Истинска, неподправена, безгранична. Любов, единствено и само за мен.

Любов, която не трябва да крием по хотелски стаи и в тъмни улици. Любов, която не е забранена и не носи горчивият привкус и мирис на драма. Любов, която не крием. Любов, която смело показваме на света, защото не се страхуваме. Защото никой и нищо не е способно да развали или отнеме магията, красотата на това, което с теб имаме. Ти имаш мен. Аз имам теб. И нищо друго не ми е нужно. и нищо друго няма значение.

Захапвам долната ти устна, а ти изтръпваш от удоволствие, целуваш врата ми, а аз се разтапям. А след това отново, и отново... Любовта ми към теб няма край.

Понякога думите са излишни и точно в този момент можеш да прочетеш в очите ми как се чувствам, как ме влюдяваш, как ме събираш и разпиляваш, как сутрин търся уханието на топлата ти кожа, а вечер заспиваме прегърнати.

Телата ни се сливат в едно и всичко, което искам да ти кажа е: "Обичам те". Прошепвам го в ухото ти, а ти задъхано ми отговаряш: "И аз те обичам"...

***

Лека нощ, любов моя. И тази вечер не горях, а изгарях!
А утре сутрин отново ще търся аромата на кожата ти и допира на устните ти.

Автор: Teddie

Блог на Teddie
  • Нови

  • Най-четени