04272024Съб
Last updateЧет, 28 Юни 2018 5pm

Обещайте си

1 Обещайте си да бъдете толкова силни, че нищо да не може да наруши душевното ви равновесие.


2 Обещайте си да имате винаги ведро изражение и да дарявате усмивка на всеки срещнат, независимо дали е познат или непознат!


3 Обещайте си да имате високо мнение за себе си и да заявите този факт пред света, но не с гръмки думи, а чрез велики постъпки!


4 Обещайте си да живеете с вярата, че целият свят е на ваша страна и Ви подкрепя при условие, че сте верни на най-доброто в себе си!


5 Да говорите за здраве, щастие и благополучие с всеки, когото срещате. Да накарате вашите приятели да се чувстват специални и ценени. Да гледате от слънчевата страна на всичко и да осъществите мечтите си. Да мислите само за най-доброто, да работите за най-доброто и да очаквате само най-доброто.


6 Да бъдете точно толкова въодушевени от успеха на другите, колкото и от вашия собствен. Да забравите грешките от миналото и да наблегнете на по-големите постижения в бъдещето.


7 Да отделите толкова време за самоусъвършенстване, че да нямате време да критикувате другите.


8 Да бъдете твърде неограничени, за да се безпокоите, твърде благородени, за да се ядосвате, твърде силни, за да се страхувате и твърде щастливи, за да позволите присъствието на неприятности в живота ви.

Кристиан Д. Ларсон




  • Нови

  • Най-четени