04192024Пет
Last updateЧет, 28 Юни 2018 5pm

За момчета

Много момчета сигурно се чудят как да подлудят момичето, което харесват. Ето и отговорите на въпросите ви в няколко ситуации:


Aко я харесвате, но не я познавате:

1Намирате начин да се запознаете с нея (приятел, познат или просто питате колко е часът).


2 Не се правите на кретен, държите се естествено, не правите щуротии, за да и се харесате (това само отблъсква момичетата) и просто я поздравявайте при всеки удобен случай.


3 Ако забележите, че ви зяпа неотлъчно, или просто някой неин жест ви подсказва, че тя ви харесва, не губете много време да се правите на недостъпен (само малко, но с мярка) и й предложете.


Кога тя иска да бъде целуната?

1 Ако ви гледа в устните.


2 Ако прехапва своите устни.


3 Ако се опитва да се приближи към вас.


Как тя иска да бъде целуната?

1 Ние, момичетата обичаме романтиката.
Изберете някое наистина романтично място, или просто място, което става за целувки (НЕ и в училищната тоалетна).


2 Докато я целувате, я прекърнете с ръце, или галете косите и.


3 След целувката я погледнете в очите за кратно и я прегърнете силно.


Тя обича (дори и да не го казва):

1 Да я гледате неотлъчно с лека усмивка, за да и покажете, че я харесвате (ако е с нов тоалет, прилепнали секси дрехи или поличка, а може и без повод).


2 Да и правите комплименти не само за външния вид, но и за интелекта й, а и за най-различни неща, които можете да се сетите - например: пръстите, косата, миглите и всевъзможни нестандартни нещица.


3 Да я прегръщате и галите нежно, за да се чувства сигурна. Да я разсмивате, когато е тъжна или просто да и говорите нежно.


Когато и избирате подарък:

1 Ако не разполагате с много пари, по-добре не и взимайте евтин парфюм или тенекиени обици.

Купете нещо, което ще и се хареса (защото самата мисъл, че любимия ти е подарил некачествен боклук е ужасна, a момичетата разбират и от бижута, и от парфюми). Изберете нещо, което не е скъпо, но е от сърце, например снимка на вас двамата в рамка или просто един букет.

Голям ефект има и ако наберете букета от градинката пред общината или от някой парк, градинка или нещо такова. Положените усилия ще бъдат красноречив жест. А плюшениете сладурски играчки направи ни подлудяват!


2 Ако имате достатъчно пари, отговорът е ясен - бижу, парфюм, блузка, секси бельо, каквото ви хрумне. Ако искате да подарите скъп букет то нека бъде наситина e громен, защо да са 31 рози, като може да са 51.


3 Ако искате да и купите нещо за подарък, преди да и предложите, то най-романтичното е пръстен. Но един наистина сладък плюшен мечок или плюшеното магаре Йори могат да склонят и най-недостъпното момиче.


Успех, момчета, вече знаете какво да правите, а какво не трябва да правите е ясно - да не се държите просташки, по-общо казано.




  • Нови

  • Най-четени